Light Pink Pointer

HALLSBERG NÄSTA

Förlåt för den dåliga bloggningen men har faktiskt varit sjuk&försökt tagit vara på tiden med älskling.
I fredags när jag kom gjorde vi inte speciellt mycket,vi grillade på kvällen och sen kollade film. Igår åkte vi till Niklas mormor & morfar och fikade! så fina ♡
På kvällen beställde jag niklas &Simon pizza som vi åt framför tvn! Åkte en sväng till några som hade kräftaskiva där karin & Svenne va och dessutom Ronja så passade på att prata med henne♡
När vi kom hem somnade jag nästan direkt. Mådde så dåligt igår som alla andr,förkylning och feber. Hade ingen smak heller så ville inte äta,haha;)
Nu är jag på tåget hem,gjort sista bytet&är hemma om lite mer än en timme! Ikväll ska jag kolla Big Brother sen försöka sova. Imorgon är det dax för skola igen& jag är faktiskt väldigt motiverad och tycker det är skönt att ha plugg att göra på dagarna och ha rutiner!
Puss ♡





FREDAG/SJ

Hej kompisar,äntligen fredag!!
Tog en sväng till örebro igår där jag köpte midjekjol,tröja,sport bh och ett par jeans :D
Hade bara två lektioner idag,gick alltså 09:30-11.45 så det va skönt. Hade bokat nya biljetter till ett tåg som självklar blev FYRA timmar sent! Dessutom fick jag i inte ut mina biljetter då automaten va trasig. Menfick åka med ett annat tåg &löste sig med biljetten så åkte bara iväg 40 minuter sent kanske! Så nu sitter jag här &ber att det inte blir mer krångel. puss




HELT SLUT

Sov hos syster igår då jag hade sovmorgon till 20 i 11. Slutade 15.00 idag och vid fem hämtade Marcus mig och vi drog till Örebro på handledarkurs. Den slutade klockan 21.00 &nu äntligen är jag nerbäddad i sängen helt jävla slut! Ska försöka förbättra mig med bloggningen vänner,jag lovar! puss







Mitt Allt

Jag älskar dig och saknar dig i massor! Du kommer alltid att vara min bästavän och betyda allt för mig. Du är mitt liv! Kommer kämpa för dig nu, i morgon och för alltid! Puss min underbara flickvän♡
Så himla vacker du är! Min vackraste♡
 

GODNATT






SÖNDAGSÅNGEST

Hej vänner,i fredags kväll runt elva bokades biljetter &på lördag morgon kvart över sju satt jag på tåget mot den finaste människan i mitt liv!
Jag har varit så himla ledsen sista vecka eftersom vi varit så mycket på sommarlovet så blev jag helt down &grät hela tiden så bestämde mig för att åka dit och jag ångrar det inte för nu har jag nya krafter & fullspäckad vecka framför mig.
iallafall på lördagen hade vi kräftaskiva med Niklas moster,kusiner &Pontus.
Det var hur mysigt som helst men det bästa va att få krypa ner bredvid honom och sova,det ända man kunde tänka va "fan vad jag älskar livet"
imorse ringde klockan åtta,då åt vi frukost osv sen vid 20 över 11 skjutsade han mig till A &E då han hade matcher!
Tog en pw med Ellen & Ronja &bara tog
det lugnt! Fyra gick första bussen &var hemma vid åtta! Jag saknar dom SÅ & har sån söndagsångest men Vafan yolo! puss på er!!








WOPS

råkade hamna i Tierp. Nu tänker jag mysa sönder med min älskling. puss



Fredag

Ja äntligen helg,dock skulle jag lika gärna gå i skolan då det är ända gången jag tänker på annat! spenderar den iaf med Felicia &Frida dessutom hjälpa syster och flytta imorgon. Vill bara ha nästa helg,går sönder snart annars!
Men ni får ha en bra helg sötnosar! puss



🎶😔




Marieberg

Idag efter skolan umgicks jag med syster & minsta prinsen♡ sen drog mamma&jag till Marieberg. Fick med mig tre par bhar,ringar,armband&ett par skor!:)
Nu kollar jag idol innan jag ska hoppa in i duschen sen kolla ph ♡


jaja saknar mitt hjärta!!


JÄVLA HUVUDVÄRK

Fick världens huvudvärk idag igen så vågade inte chansa &gå till gymmet!
Så mamma &jag trotsade regnet &tog en pw! Blev dyngsura så har precis tagit en varm dusch och nu ska jag kolla idol! puss





NU BÖRJAR ALLVARET

Det är ingen sån där lugnt första vecka inte! Vi har bara slängts in på lektionerna och fått börjat att jobba direkt!
Min klass känns så mycket mysigare nu,fått kontakt med nästan alla och vi har hållt ihop och skrattat och haft oss hela dagen! Kom hem &åt lite! ikväll ska mammi &jag till gymmet,kommer dö då det var alldeles för längesen!
Imorgon har jag sovmorgon till 20 i elva :D Men ha det bra! puss

Gymnasiet

Vi är bara 9 stycken i min klass &jag har ingen aning om vem någon av dom är &dessutom var alla bara tysta så ja..
men förhoppningsvis släpper det lite under veckorna &jag får nya vänner!
Klassföreståndarna är helt underbara så det ska jag inte klaga på!!!
Efter skolan gick jag hem&lite senare drog jag &Felicia till dollarstore för hon behövde handla till skolan. Sen har jag fixat här hemma,diskat, startat tvättmaskin osv. Har nyss ätit middag med mammi& Hugo! Huvudet bara dunkar och jag ska hoppa in i duschen och sen isolera mig framför tvn eftersom alla program startar idag;)
Saknar min älskling så,vill bara ha honom här efter en helvetes natt som jag grät mig igenom av saknad ♡ usch!!!
Men det bästa med oss är att vi stöttar varandra,vi försöker få varandra att tänka framåt hela tiden och alltid finnas för varandra! Min finaste kille ♡






Ready for school

sovit tre timmar &inte fått i mig frukost men är glad ändå:D





ÄLSKADE POJKVÄN

Natten/morgonen bestod av tårar som forsade! Hur fan säger man hejdå till en person man vill vara med varenda sekund? usch. Han åkte iaf 12:22 & oavsett vad klarar vi allt tillsammans!
Jag saknar honom såååå♡
Men bästavän är här & vi ska ta oss till skolan tillsammans imorgon, inget utan henne ♡ puss



SOMMAREN 2014 GÅR MOT SITT SLUT

Idag gick jag & hjärtat upp halv åtta för att inte förlora hela dagen eftersom han åker vid halv ett imorgon så vill vi ha så mycket tid som möjligt tillsammans dessutom är det dax att vända tillbaka dygnet;) Ska bli så skönt att börja på ny skola &få nya vänner. Men samtidigt längtar jag inte efter alla tidiga mornar! Fast förhoppningsvis så blir skolan roligare när man får göra det man tycker är kul!! Ser framemot att få utvecklas på riktigt i musiken med riktig bra lärare! Är bara så nervös att inte passa in eller något i klassen men det löser sig;)



När jag kom hem från Italien hade mamma köpt det här till mig, känns lite som att böra ettan på lågstadiet;)

MYSKVÄLL

varit iväg vid vattnet med Fridis & älskling! hur mysig kväll som helst ♡







gosis♡




SENASTE VECKAN

Men hur länge sen var det inte jag bloggade? 
Har iallafall hunnit med finmiddag med älskling, han hade bokat bord på ett ställe i Gävle & det va det mysigaste stället jag varit på! 
Hunnit med en roadtrip till Motala & hälsat på mormor& morfar , barndomsvänner, moster & storasyster! 
Igår var vi på kräftskiva & dessutom har jag fått en ny telefon;) samsung galaxy s5:D 
Nu får ni en bildbomb! 
(Bloggar från min iPhone för det är där alla bilder finns)









BRA DAG

Dagen har varit bra! Åkte till Angelicas farmor på förmiddagen, sen handlade vi& åkte till pilvägen för att göra räksallad! När vi ätit åkte vi till Linda, Rasmus & Liam! Där lämnade vi presenter till Linda som tack för att hon körde oss till Stockholm på natten ❤️ 
Blev massa bus med limme, sötnöten! 
Sen åkte vi iväg till Marma & badade! Hur skönt som helst! Nu är vi nerbäddade och ska sova! Imorgon är jag äntligen i bejbs famn igen!!!! Puss

Fina Liam! 

SWEDEN

Igår kom taxibilen vid kvart över åtta & hämtade upp oss! Väl framme vid flygplatsen & allt var klart för boarding så vart flygplanet försenat pga att det va oväder & dom fick inte tanka planet då! 
Blev inte mer än en timmes sen& landade bara en kvart sent! Allt har gått så bra hela resan& jag är nöjd! 
Men det va jävligt skönt att vakna i Tierp igen! Dock inte hos älskling då han kommer hem imorgon från sin semester! 
Idag vet jag inte vad dagen bjuder på men det märker vi! Puss



Sista kvällen i Rom


Igår på flygplatsen! Puss

EN DAG PÅ STRANDEN

Godmorgon på er!
Igår hade vi en heldag vi stranden i minst 30 graders värme & låg i solen i 7 timmar! Brände mig för första gången 👏 
Det var iallafall as mysigt& vi alla behövde nog en sån dag när vi bara slappa! Idag är sista dagen i Rom, ska bli skönt att få komma hem men har samtidigt haft en jätte bra resa!
Idag har vi inget bestämt, det ska packas & fixas för imorgon! Men ha det bra, puss!








2014 Januari Februari Mars
April Maj Juni Juli Augusti
September Oktober November December


2013 Januari Februari Mars
April Maj Juni Juli Augusti
September Oktober November December


2012 Juni Juli Augusti September
Oktober November December