Light Pink Pointer

Talangen,Gotland!

Kvällen igår var för jävla grym! Shit vad kul jag hade! Efter konfermationen drog jag klara sofie&ronja hem till mig,sen jag o sofie till sofie och klara&ronja till Klara.Sofies syster fixade oss&blablabla sen drog vi till Klara så åkte vi till Örebro,Talangen!
Och det var så skönt att bara vara jag&dansa loss med alla!
Shit ni brudar är för jävla underbara! LoveYa!
-
Varit en seg dag,sovit det mesta av dagen!
Nu packar jag för imorgon drar vi till Gotland till Onsdag:)
Konfermationen asså,och det ska faktiskt bli kul att få åka bort med alla sina vänner!
Ni får en bild på oss tjejer sen igår!
Puss!

Sofie Strömqvist!

Jag har många vänner,många bra vänner&många bästavänner,men ingen är som du.Du är som min andra halva!
Du tänker precis som jag,du ställer alltid upp för mig.Jag vet att jag ALLTID kan ringa dig om det är något&du vet att du alltid kan ringa mig hjärtat!Ingen har nog så starkt vänskapsband som du och jag har,det kan gå dagar utan att vi ses men endå är vi lika tajta,vi har gjort allt tillsammans,gråtit,skrattat,skämtat,skrikit,bråka!Alla är värda en sån som du!Min egna Soffe,du betyder otroligt för mig,jag har nog aldrig haft en sån bra vän som dig!Och nu när jag varit i Uppsala i 5 dagar har jag saknat dig det gör ont!JAG VILL ALDRIG VARA BORTA FRÅN DIG SÅLÄNGE IGEN!Shit,det kändes som en evighet!Du är den enda jag känner mig tryg med när det gäller att prata om privata saker!Med dig kan jag vara mig själv,men dig är jag stark!Och jag vill säga tack,tack för allt du gjort för mig,speciellt den senaste tiden när jag mått så dåligt.Men du har fått båda mina fötter på jorden igen,för jag har förstått att med dig klarar jag allt,tillsammans klarar VI allt!Du ska aldrig behöva gå igenom någonting ensam,jag kommer finnas där precis bredvid dig.Det spelar ingen roll hur mycket jag skäller&skriker på dig,du bara kollar på mig och ler&får mig att le!Seriöst,du delar allt med mig,när jag är arg är du ,när jag gråter gör du,när jag är glad är du!Det är otroligt att jag har en sån bra vän som du Sofie,seriöst.Min blonda bästavän hihi,du är bäst!Förlåt,förlåt för att jag inte såg vem du var tidigare,ja vi har varit kompisar i 8 år ,men bästavänner i två.Jag minns när vi började förstå att det var vi som skulle vara dom där oskildbara vännerna,vi var varje dag,vi gjorde allt!Kommer du ihåg när vi åkte till stockholm?Och örebro&träffa massa killar,haha lite stolta vi var!Eller när vi sov för ett tag sen?Vi skrattade tills vi grät!Vi behöver inte göra något märvärdigt för att ha kul,vi behöver bara titta på varandra.Du är som en lillasyster för mig,hihi jag är ju fakitskt typ 11 månader äldre än dig.Min lillfis,jag älskar dig så otroligt.För mig har du inga fel hos dig!Jag kommer finnas för din sida all the time,no way that i leave you!Sålänge jag har dig behöver jag ingen annan!
Jag älskar dig Sofie,and you know it!/Melli
HAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHA
kommer du ihåg hur mycket vi skrattade åt den här?SHIT det var länge sen..
 
 
 

Varför landa när jag flyger fritt?

Hemma efter helt sjukt underbara dagar,seriöst vill bara tillbaka!
Allt har varit så jävla bra bara,nu är jag stark&som en helt ny människa!
Tack Pytte,Pelli,Alex,Andreas&Maria för dom här underbara dagarna!
Ni är obeskrivligt bra!
Blev lite shopping idag,yey!:D
Haha har ingen lust att blogga men ska typ hoppa in i duschen och så,bloggar la imorn,vetni?
på fredag åker jag till Gotland:D
hih,awesome!
Puss!

Midsommar♥

Hallådär,kom till Uppsala i torsdags,allt gick bra.
Blev mat hos Alexandra när jag kom fram,sen gick jag,alex&ellen och handlade och satte oss ute och snackade lite!:)
Sen kom Angelica,vi gick upp och sov&igår var detmidsommar,helt underbart mysigt! Åt massa gott&massa snack&mys!
Idag blev det frukost sen åkte jag,ellen&Angelica till Angelica,gjorde tacos&har nyss kollat film!
Hoppas ni hade en bra midsomar för det hade jag!
Puss!

Absoluta bästa personen i mitt liv,det är du!

Min storasyster, vad skulle jag göra utan dig min skatt? Jag älskar dig så otroligt!
 
 

Uppsala imoooorn!

Hejdär,min vecka har varit helt okej.
Umgåts med massa vänner och bara levt livet,imorgon drar jag till storasyster vilket ska bli otroligt skönt att komma bort!
Det börjar gå bra för mig,jag är stark. Men det gör ont,jag mår skit&jag gråter 24/7 inombords men jag tänker inte låta dig förstöra för mig.
Har världens huvudvärk så tänker kolla film eller något,eller kolla om någon vill ses:p
Men ha det bra,puss.
 
Every night,i dream about you.
kan inte allt bara få ett slut?

Ojrå

Dålig uppdatering,mycket har hänt under mitt liv under den tiden jag inte bloggat! Har fått sommarlov,blivit singel&fått veta att hästarna har nya ägare och flyttar efter midsommar..
Ja,i tisdags blev jag singel,har varit jätte ledsen men har börjat kunna lägga det lite bakom mig..
Sommarlovet lär kanske bli okej iallafall,i hope!
Aja,drar till storasyster på torsdag och är där tills måndag ska bli förjävla skönt!
Men orkar inte blogga just nu ,ha det bra!
Puss

jag älskar dig/retard..

Jag ville bara säga att jag älskar dig meline, jag har nog inte sagt det så mycket men jag älskar dig verkligen.
Vi bråkar , tjafsar , men vilken vänskap har inte bråk liksom , vi löser det iaf jämt och inte genom att prata om det vi kan bara komma helt random och bara "vet du , jag bröt en nagel" och sen är vi bara sams , haha så störda! :p
Men alla våra problem löser vi i alla fall tillsammans , tillsammns klarar vi allt eller hur?
Du och jag meline!
Du betyder obeskrivligt mycket för mig meline , det går inte att förklara med ord eller siffror för hur mycket du betyder för mig. Du har en stor betydelse i mitt liv utan dig skulle inte jag vara jag , du har en plats i mitt hjärta och den platsen kommer  du att ha för alltid , jag kommer aldrig att lämna dig och jag glömmer dig aldrig.
Det finns andra saker jag inte kommer att glömma på ett tag till exempel alla våra underbara minnen , asså vi har överdrivet många minnen tillsammans och jag kan inte srkiva alla för då blir det en bibel bokstavligen.
Men du meline , du ska inte gråta över allt som har hänt nu för allt kommer att lösa sig , antingen med tiden eller på något annat sätt allt löser sig iaf ge det lite till så kommer allt bli bra och alla kommer att må bra ingen kommer att såras i slutet tiden läker alla sår. Men ingenting av det här kommer du att gå egenom ensam för du har dina andra underbara vänner som ställer upp för dig hela tiden som finns där för dig natt och dag hela tiden på dygnet.
Dessutom har du mig vid din sida hela tiden jag lämnar dig inte och jag sviker dig absolut inte när du behöver mig!
Tveka aldrig med att komma till mig och prata om vad som hänt för även om vi är osams så kommer jag att lyssna och du har min axel att gråta mot när du behöver gråta ut , och så kommer jag även att slå ihjäl den person som fått dig att gråta!
Jag vill bara säga att jag älskar dig så himla mycket melliniisss och jag lämnar dig aldrig , du och jag föralltid //ditt retard!:*




2014 Januari Februari Mars
April Maj Juni Juli Augusti
September Oktober November December


2013 Januari Februari Mars
April Maj Juni Juli Augusti
September Oktober November December


2012 Juni Juli Augusti September
Oktober November December